Myynti

kauttamme

Myymässä vanhojentanssipukua? Iltapukua? Hääpukua? Frakkia? Myisitkö sen kauttamme? Mariellen kautta myyminen on helppoa ja vaivatonta. Lue lisää ja tutustu.

Ostamme myös tiaroja, hiuskoristeita, vannehameita, pukuja ja esimerkiksi stoolia. Tarjoa rohkeasti.

Haluaisitko lahjoittaa puvun? Otamme vastaan niin miesten kuin naistenkin pukuja, vähävaraisten avuksi. Ota yhteyttä yhteys.marielle@gmail.com ja kysy lisää.

HUOM. Tällä hetkellä emme ota aktiivisesti lisää pukuja valikoimiin, mutta alle 3-vuotta vanhoja pukuja saa tarjota. Tarkastelemme ne ja mikäli  kiinnostumme, otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan puvun myynnistä.

Tätä vanhempia pukuja on mahdollista lahjoittaa kauttamme esimerkiksi vähävaraisiin perheisiin. Lahjoittaa voi ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Tarjoa tuotteita

Voit tarjota tuotteita välitykseen tällä lomakkeella tai suoraan yhteys.marielle@gmail.com

Miksi meidän kauttamme?

Marielle tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden myydä juhlapukusi. Haluaisitko, että myynti hoituu puolestasi eikä sinun tule nähdä enää vaivaa juhlapukusi myymiseen? Mariellen kautta myynti hoituu kätevästi - me huolehdimme siitä puolestasi.

On paljon kätevämpää tuoda mekko tiloihin, joissa on sovitettavana useampi mekko. Näin asiakas sovittaa helpommin sinun mekkoasi, sillä hän haluaa tehdä vertailua; tämä on sekä asiakkaalle että sinulle mieluisampaa. Kun tiloissa on useampi mekko, asiakas saapuu myös herkemmin luoksemme ostoksille, sillä hän kokee helpompana etsiä yhdestä ja samasta paikasta kuin ajaa useiden eri kaupunkien kautta etsimässä sitä oikeaa mekkoa itselleen. Ostajia ei nykyään kiinnosta tilata edes postin kautta elleivät he saa ensin sovittaa ja myyntipalstat koetaan epärehelliseksi, vaikka kuinka olisi rehellisellä asialla. Saat mekon myös varastoistasi pois esimerkiksi muuton yhteydessä.

Me emme myöskään veloita sinulta mitään mekon myynnistä, saat yhdessä sopimamme hinnan.

Käytännössä

Puku tai mahdollisesti puvut lähetetään  tai toimitetaan tiloihimme. Postitus on omakustanteinen mikäli juhlavaatteita ei pääse tuomaan meille Orimattilaan. Postitus maksaa noin 8,90€ - 10,90€ riippuen paketin koosta ja painosta. Yleensä yhden mekon postitus maksaa 8,90€ vannehameineen.  Meille luovutetuista tuotteista tehdään sopimus, jossa mekon omistaja luovuttaa tuotteet meille ja sitoudumme huolehtimaan niistä. Otamme myös vastaan stoolia ja tiaroja, jotka voimme yleensä ostaa suoraan. 

Sinun ei tarvitse murehtia myynnistä sopimuksen teon jälkeen vaan me hoidamme sen puolestasi. Sopimukseen olemme pyytäneet sinua kirjaamaan yhteystietosi sekä tilinumerosi. Kun mekko on mennyt kaupaksi tilitämme sopimuksessa määritellyn summan tilillesi. Tilille maksusta ei välttämättä seuraa erillistä ilmoitusta puhelimeen tai sähköpostiin, mutta kirjaamme maksun yhteyteen sinulle viestin, että tuote on mennyt.

Mikäli tuote ei mene kaupaksi, postitamme sen sinulle takaisin. Sinun tulee maksaa postimaksut tilillemme ennen lähetystä. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet meiltä. Pyrimme kuitenkin myymään meille toimitetut tuotteet välttääksemme luontoa rasittavia turhia postituksia.

 

Mikäli kiinnostuit tai haluat esittää kysymyksiä voi ne laittaa osoitteeseen yhteys.marielle@gmail.com  

Huomaa
  • Mekon tulisi olla puhdas ja pesty (polyesteriä voi pestä omalla vastuulla ja varovaisesti myös itse)

  • Nyrkkisääntö on, että alle 3-vuotta vanhat menevät kuin "kuumille kiville", mutta vanhempiakin saa tarjota kunnosta riippuen. Tätä vanhemmat on myös mahdollista lahjoittaa vähävaraisten perheiden lapsille.

  • Mekon tulisi olla hyvässä olla kunnossa eli repaleet tulisi olla korjattuna 

  • Meillä on yksinoikeus myydä mekko eli mekosta ei voi laittaa ilmoitusta esimerkiksi Toriin. Tämä aiheuttaa ihmisissä hämmennystä

   © 2018 by Marielle juhlapuvut.   Kuvien tekijänoikeudet.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle