Sovittaminen

MYYNTI Olemme luopuneet mekkojen vuokrauksesta, sillä mekkojen lyhennykset ja muut tuottaisivat luultavasti ongelmia. Vuokraushinta olisi myös lähes sama kuin myyntihinta. Olemmekin päätyneet ratkaisuun, että kaikki mekot myydään pois. Tällöin asiakas voi tehdä mekkoonsa vapaammin erilaisia muokkauksia. Vuokraamme kuitenkin vannehameita. Vuokrauksesta on toki mahdollista keskustella yhdessä asiakkaan kanssa.

SOVITUKSEEN SAAPUMINEN Saavu paikalle sopimuksen mukaan. Annamme sinulle saapumisohjeet hyvissä ajoin. Sovituskerta pitää perua viimeistään edellisenä iltana. Sairastapauksissa ilmoita välittömästi sairastapauksen ilmetessä antamaamme puhelinnumeroon. Saavuthan sovitukseen myös puhtaana ja ilman voimakkaita tuoksuja (hiki, hajuvesi), sillä nämä voimakkaat tuoksut tarttuvat mekkokankaisiin ja niitä on vaikea saada pois.

MEKON VALINTA Etsitkö omaa lempiväriäsi? Usein lempiväriin turvautuminen  on oiva keino löytää oma mekko. Joskus kuitenkin parhaiten istuukin aivan toinen mekko ja väri pukee kantajaansa paremmin kuin oma lempiväri. Suosittelemmekin sovittamista juuri sen takia, sillä värit voivat yllättää sovittajankin ja saattavat säväyttää täysin eri tavalla kuin yleensä käyttämäsi väri. Tämä voi myös juhlassa luoda WAU -efektin.

EIKÖ SOPIVAA LÖYDY VALIKOIMASTA? Mikäli valikoimistamme ei löytynyt sopivaa, voi mekkoja tiedustella sähköpostitse yhteys.marielle@gmail.com, sillä kaikkia mekkoja ei ole asetettu esille. Voimme myös etsiä haluamanne näköisen mekon sopimuksesta mikäli sen näköistä ei löydy myöskään varastostamme. Mekon etsintä on ilmaista. Voit hakea mekkoa palvelumme kautta yhteys.marielle@gmail.com

EI OLKAIMIA? MIKÄ NEUVOKSI? Mikäli istuva ja omaan makuun sopiva mekko löytyy, on siihen mahdollista teetättää haluamanlaisensa olkaimet ompelijalla. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat mm.spagettiolkaimet, toppityyliset pitsiolkaimet tai esimerkiksi halterneck -olkaimet. Voit myös suunnitella ihan oman tyyliset olkaimet. Olkaimiin on myös mahdollista kiinnittää hakasia, nappeja ja strasseja oman mielen mukaan. Kysy lisää meiltä tai ompelijaltasi.

MEKON SOPIVUUS Sopiva mekko tuntuu hyvältä päällä. Vaikka mekoissa on usein nyöritys, se ei aina takaa täydellistä istuvuutta koosta riippumatta, mutta antaa hieman enemmän säätövaraa ja joustoa vetoketjuun verrattuna. Merkitsemme koot mahdollisuuksien mukaan. Usein kokomerkinnöillä pärjääkin hyvin pitkälle, kun tietää oman kokonsa. Joskus koot voivat kuitenkin valehdella. Mekkoa olisikin tärkeää sovittaa, jotta mahdollisen lyhennystarpeen tai väärän koon näkee. Mekon sovitukseen on mahdollista varata aika, mutta myös postitus on mahdollista. Postitus on asiakkaalle ilmaista yli 140 euron ostoksissa. Suosittelemme kuitenkin paikan päälle saapumista, sillä sovitus on helppoa ja mekkovalikoima on ulottuvillasi. Kuva ei myöskään kerro koko totuutta, joten mekot näyttävät paremmilta kuin kuvissa.

Myytävän, vetoketjullisen mekon voi muokkauttaa ompelijalla nyöritettäväksi mekoksi oston jälkeen, jos sen mieltää itselleen mieluisemmaksi kiinnitysvaihtoehdoksi.

Mikäli myynnissä oleva mekko tuntuu sovitettuasi liian pitkältä, on asiakkaan halutessaan mahdollista lyhennyttää mekkoa oston jälkeen ompelijalla, koska yrityksellä ei ole valmiuksia tehdä mekkojen lyhennyksiä tai muita vaativia muokkauksia. Tällöin mekon ostanut henkilö neuvottelee ompelutyön kustannuksista ompelijan kanssa. On myös melko vaikeaa löytää täysin sopivan pituista mekkoa, joka kohtaisi täysin toiveesi, joten lähes aina suosikkimekkosi vaatii lyhennyksen mekkoliikkeestä riippumatta.

Mikäli väri ei miellytä, on mekkoja myös mahdollista värjätä joissain määrin. Ethän kuitenkaan yritä värjäystä kotona, vaan viet mekon ammattilaiselle arvioitavaksi. Kotona suoritettu värjäys voi pahimmillaan pilata mekon. Värin tarttuminen riippuu kankaan materiaaleista.

VARAUSMAKSU Puvuista peritään nykyisin varausmaksu, mikäli varataan pukua pidemmäksi aikaa kuin kaksi päivää. Syy varausmaksun perimiseen on, että puvut varattiin ennen useiksi kuukausiksi, jolloin emme voineet myydä niitä eteenpäin. Tämän jälkeen kaupat peruuntuivat usein ostajan puolelta. Nyt perimme pientä varausmaksua varatusta puvusta. Varausmaksu katsotaan kunkin puvun kohdalla erikseen.

Maksua ei palauteta mikäli ostaja peruu tulonsa tai löytää toisen puvun. Varausmaksun määrä hyvitetään pukua ostaessa. Varausmaksu on mahdollista saada takaisin vain, jos yrityksen katsotaan tehneen virhe esimerkiksi koon suhteen.

   © 2018 by Marielle juhlapuvut.   Kuvien tekijänoikeudet.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle